Nova atrakcija “Hrama svetog Žeksa” dolazi u Srbiju: Mitrović kupio drvo staro 1044 godine – Turisti će moći da se slikaju pored njega

|

Dok se s nestrpljenjem očekuje početak nove sezone “Elite”, Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, ponovo je uspeo da šokira javnost svojim nesvakidašnjim potezima.

Mitrović, koji je nedavno napunio baterije na luksuznom odmoru na Azurnoj obali, iskoristio je priliku da se počasti neobičnim suvenirom, jednim od najstarijih stabala masline u Evropi.

Na svom Instagramu, Željko je podelio snimak iz Italije, gde se pohvalio da je postao vlasnik masline stare 1044 godine.

Ova drevna biljka uskoro će biti transportovana u dvorište njegove luksuzne vile koju zove “Hram Svetog Žeksa”, gde će se pridružiti stotinama drugih egzotičnih stabala prikupljenih sa različitih krajeva sveta.

“Zvanično najstarije drvo u Evropi, ova maslina stara 1044 godine, koja se trenutno nalazi u Italiji, od juče je i zvanično postala vlasništvo Željka Mitrovića. Ovako zvuči vest objavljena na specijalizovanim portalima koji se bave “biljnim svetom”. Drvo će biti transportovano specijalnim transportom i presađeno u dvorište “Hrama Svetog Žeksa” pored stotinak drugih stabala koja su već stigla sa različitih krajeva sveta! E sad pitanje, ko je u Evropi investirao više kao privatno lice u biljni svet i zeleni eko sistem, tačan odgovor je “Niko”, napisao je Mitrović, istakavši da će ovo stablo biti prava atrakcija za turiste, koji će imati priliku da se slikaju pored njega.

Izvor: telegraf.rs