Podigao tri prsta i zapevao iz sveg glasa: Novak je poznatu pesmu čekao celo veče, pa se prekrstio nakon reči omiljene pevačice

|

Najbolji teniser u istoriji ovog sporta, Novak Đoković, slavio je sa olimpijcima uspehe koje su ostvarili u Parizu. Na gala proslavi koja se održala u “Nacionalnoj klasi”, pored brojnih pevača, nastupila je i Danica Crnogorčević, jedna od Noletovih omiljenih pevačica.

U toku nastupa, Danica se posebno obratila porodici Đoković, emotivnim rečima:

“Hvala vam još jednom na svemu! Hvala vam što ste nam osvetlali obraz. Dragi Novače, draga Jelena, vi ste naš ponos. Hvala vam mnogo na svemu, ovde smo zbog vas da proslavimo Gospoda koji vam je dao tu snagu koju imate”, poručila im je Danica, a zatim im posvetila pesmu “Govori gospode”.

Kako tekst pesme kaže “Pomozi mom vidu, pomozi mom sluhu, Slava Ocu, Sinu i Svetome Duhu”, Novak se, dok je Danica pevala, na te reči prekrstio.

Očekivano, ona je za sportiste, a specijalno i za njega, otpevala svoj najveći hit “Veseli se srpski rode”, kada je usledio najveseliji trenutak sa slavlja. Đoković je podigao tri prsta u vis i zapevao iz sveg glasa.

Izvor: telegraf.rs