Kseniju Pajčin ni mrtvu ne ostavljaju na miru – Jodžir podelio očevu fotografiju sa pevačicom: “U svakom smislu…”

|

Crnogorski komičar Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir je u jednoj emisiji ispričao kako je njegov otac Rajko bio u vezi sa Ksenijom Pajčin. Njena sestra Mia, izrevoltirana izjavom crnogorca, oglasila se na Instagramu sa par objava.

On je sada, verovatno u želji da dokaže istinu, na svom Instagram profilu podelio fotografije iz očevog života, a na jednoj se nalazi u prisnom zagrljaju upravo sa pokojnom pevačicom.

“Tata, u svakom smislu te reči”, napisao je Radulović.

Da li je to odgovor Ksenijinom polusestri Mii, ostaje nam da nagađamo, mada ova fotgrafija može i da se tumači da se obožavalac sreo sa pevačicom i samo fotografisao.

Podsetimo, Ksenijina polusestra Mia je na svom Instagram profilu najpre podelila poruku:

“Mrtva usta ne mogu da govore, a vi svi samo pričajte”, a zatim je podelila isečak iz emisje u kojij je gostovala pokojna pevačica.

“Mali mučenici, tu ste! Ksenija je najbolja reklama! To sam i videla već”, napisala je, pa je jasno da je mislila na izjavu crnogorskog komičara.

Inače, Jovan Radulović Jodžir, koji je u medijima bio aktuelan i zbog ranijih kontroverzi, iznenadio je javnost ne samo svojim priznanjima, već i činjenicom da je njegova supruga Irena, koja je sada voditeljka na crnogorskoj televiziji, bila u dugoj vezi sa Miloševićem pre nego što su se njih dvoje upoznali.

Izvor: espreso.co.rs