Veliko slavlje u porodici Rokvić – Baka Slavica emotivnom objavom raznežila sve: Nikola odmah reagovao

|

Danas je u porodici Rokvić veliko slavlje. Nikola i Bojana u braku su već osam godina a svoju ljubav krunisali su sa troje dece. Najstarija od njih, Leona, danas proslavlja svoj osmi rođendan.

Divnim povodom Nikolina majka, Slavica Rokvić, oglasila se putem svog Instagram naloga.

“Gledam te kako rasteš, kako se iz dana u dan menjaš. Ponosna što si moja. Dok zanesena držeći paletu najdivnijih, šarenih boja, stvaraš slike svoje maštovite stvarnosti. Uživam jer sve što dotakneš pretvaraš u umetnost rađanja.

Rađanja ljubavi, sreće, zadovoljstva, radosti… menjajući i bakinu stvarnost. Jer taj miris sreće, kojim me opijaš čini da svakim danom iznova osetim koliko je život lep. Lenočka moja, prva devojčice bakina, srećan ti osmi rođendan, simfonijo radosti moje. Volim te”, napisala je Slavica i raznežila pratioce, a Nikola je u opisu objave ostavio emotikone crvenih srca.

Čestitke za rođendan pristižu sa svih strana. Nikola je osim po divnom glasu, na estradi poznat i kao veliki humanitarac, što je i nedavno pokazao, prepešačivši put od Beograda do Egine, kako bi prikupio pomoć za bolesnu decu.

Izvor: story.rs