Keba poznavao policajca kojeg je ubio Albanac – Pevač izjavio saučešće porodici: “Mlad život se završio, potresen sam”

|

Policajac Nikola Krsmanović (34) iz Loznice ubijen je noćas u Lipničkom Šoru, kada ga je na radnom zadatku upucao Albanac sa Kosmeta Hajziri Artan (33), a njegovog kolegu teško ranio.

Ovo ubistvo potreslo je čitavu Srbiju, ali i region, a sada se oglasio i pevač Dragan Kojić Keba, koji je rodom iz Loznice. Keba poznavao je nastradalog policajca i njegovu porodicu, za koje ima samo reči hvale.

“Velika tuga, porodica Krsmanović je divna, to je tragedija. Potresen sam, jako mi je teško, mlad život se završio, 34 godine. Veoma je žalosno, ta tuga ne može da se opiše. Familija Krsmanović je divna i izjavljujem im saučešće”, rekao je on za “Pink.rs”.

Milenko i Ljiljana Krsmanović roditelji ubijenog policajca Nikole ne mogu da progovore su od bola i mnogi ljudi su došli da izjave saučešće. Čeka se da dođe njegova sestra iz Švajcarske koju je tragična vest zatekla tamo.

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je noćas u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen.

Izvor: pink.rs