Milijana nakon veze sa Milojkom potpuno promenila život: Radi kao kondukterka, a hladi se na bazenu (FOTO)

|

Miliijana Bogdanović proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi” gde je bila sa svojim 53 godine starijim suprugom Milojkom Božićem. O njihovoj vezi je brujala javnost, a Milijana je čak bivšeg muža Milojka varala i na njegove oči, zbog čega je došlo do razvoda.

Ona danas radi kao kondukterka u autobusu, povukla se iz medija, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama – izgleda odlično. Naime, Milijana je objavila niz fotografija sa bazena, nije skidala osmeh sa lica, a komplimenti na račun njenog fizičkog izgleda samo su se ređali.

Ekipa “Blica” nedavno je posetila mesto Pilatoviće, bližu Požege, gde živi bivši rijaliti učesnik Milojko Božić.

“U tom periodu ona meni kaže, ja sam se u tebe zaljubila, rodile su se neke emocije. Ja znam da je ona devojka, da ima neke potrebe, i ako misliš da budeš sa mnom možeš, ali ako me prevariš to je to. Ipak me je okaljala u Parovima. Drugi put kada smo izašli iz Parova, nismo se pomirili, posle toga me nije kontaktirala. Ona mene zna, ja kad se rasturim, ja se rasturim”, rekao je Milojko, pa otkrio da mu se udvaraju mlađe žene i devojke:

“Nude se preko fejbuka, govore mi da sam lep, a mene je sramota. Od 24 do 40 godina me muvaju devojke, šalju mi svakakve slike. To sa Milijanom se desilo i ipak nije bilo u redu prema deci. Jedna ćerka mi nije zamerila, a druge jeste, malo smo prekinuli kontakt”, ispričao je Milojko tom prilikom.

Izvor: espreso.co.rs