Isplivale nove slike sa Cucinog venčanja u Turskoj: Haljina sva u cirkonima – Mladenci poziraju pored mora (FOTO)

|

Pevačica Ivona Negovanović Cuca nedavno se venčala sa izabranikom koji je dosta stariji od nje. O njenom privatnom životu se malo toga zna, Cuca je nedavno na Instagramu objavila fotografije sa venčanja, a sada je na društvenoj mreži “X” isplivala do sada neviđena slika sa građanskog venčanja pevačice i njenog partnera.

Cuca je na sebi imala belu kratku venčanicu celu u cirkonima, a mladoženja je bio u košulji, sakou i pantalonama. Venčanje je održano u Turskoj, a u komentarima svi pričaju o tome da je njen suprug bar duplo stariji od nje.

“Bar je duplo stariji”, “I Cuca našla zakrpu svoju”,”Ljibav ne zna za godine”, “Srećno mladenci”, ređali su se komentari ispod objave.

Inače, Cuca je postala poznata javnosti zbog spekulacija o aferi sa legendarnim Šabanom Šaulićem koje je on demantovao. Pokojni Šaban Šaulić je jednom prilikom govorio o odnosu sa Cucom.

“Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu”, govorio je Šaulić, prenosili su tada mediji.

Izvor: blic.rs