Gost na svadbi pokušao da otme mikrofon pevaču – On ga ošamario, pa usledio haos: Mlada vrišti, gosti se hvataju za glavu

|

Iako na prvi pogled izgleda tako, pevačima nije lako dok rade velika veselja. Osim pevanja po nekoliko sati bez prestanka, tu su i naporni gosti. U prilog tome svedoči i video koji je objavljen na TikToku i prikazuje pevača kako pokušava da izvede pesmu, ali je ubrzo došlo do incidenta kada mu se u izvođenje pesme umešao gost na venčanju.

Dok je išla muzika u pozadini i pevač pokušavao da peva, jedan od gostiju u vidno pripitom stanju se motao oko pevača i nije mu dozvoljavao da izvede pesmu. To je toliko zasmetalo pevaču, da je rešio da zaustavi muziku i ošamari čoveka koji je pokušavao da mu uzme mikrofon dok je izvodio pesmu.

Šamar je toliko bio jak da je odzvanjao, a čovek koji ga je dobio se sručio na zemlju istog momenta.

Bizarnu situaciju je zabeležio drugi gost na venčanju, a na snimku se videlo kako su se neke žene uhvatile za glavu kada su videle šamar, a mlada je počela da viče. U pozadini videa se takođe čuje i kako neko dobacuje: “Bravo, Jovane” – podržavajući time ono što je pevač uradio gostu, a na videu je stajao natpis: “Kada pevaču prekipi”

Mnogima koji su pogledali ovu situaciju je smešno to što se desilo, pa su i komentari shodno tome šaljive prirode.

“Hvala mu što je zaustavio muziku, pa smo čuli kako je lepo puklo”, dodao je jedan korisnik. “Udara u glavu ko šampanjac”, komentarisao je drugi korisnik aludirajući na poznatu pesmu folkera Mileta Kitića.

Izvor: blic.rs