“Napustite lokal i nemojte više dolaziti”: Gosti naručili čorbu na Zlatiboru – Kada je konobar video šta rade, hitno je reagovao

|

Kada odete u restoran postoji određeni kodeks ponašanja kojeg se pridržavaju kako gosti, tako i sami ugostitelji. Međutim, to nije bio slučaj i sa bračnim parom koji je napravio nesvakidašnju scenu na Zlatiboru.

Naime, muž i žena ušli su u restoran i naručili porciju čorbe, a onda su neprijatno iznenadili konobara. Kada se vratio, za njihovim stolom video je da je bračni par poneo ogromnu plastičnu činiju i stavio pored tanjira!

Nakon nekog vremena, konobar je primetio da su gosti umakali sveže napravljenu proju u čorbu.

Prišao im je opet i obratio im se rečima: “Gospodo, greh je prekidati ljude usred jela, tako da čim pojedete molim vas napustite lokal i više nam nemojte dolaziti.”

Cela priča objavljena je na Fejsbuk grupi “Zlatibor smeštaj – oglasna tabla” i izazvala je oprečna mišljenja.

“Cene su im vau…verovatno čorba valja, a ostalo loše i ona varijanta ‘rani stoku ‘šta ona zna’, pisalo je u jednom komentaru. “A čim se apartmani izdaju za 20 evra, jasno je ko su gosti”, napisao je drugi korisnik.

Neki korisnici tražili su ime restorana:

“Bitno je jako, jer kada uđete u bilo koji restoran na Zlatiboru, konobari vas pitaju “hoćete li da jedete”, a ako nećete onda ste u problemu, to nigde nema, nego na Zlatiboru…i da ne nabrajam još”, ređali su se raznoliki komentari na ovu neobičnu situaciju.

Izvor: espreso.co.rs