“Kako ih uopšte puste u crkvu ovakve”: Supruga fudbalera došla u svetinju u kratkoj haljini golih leđa i izazvala haos u javnosti

|

Nažalost, sve češće smo u prilici da vidimo neprimereno oblačenje i ponašanje u svetinjama, bilo da su u pitanju poznte ili anonimne ličnosti. Ovog puta javnost je zgrozila jedna od supruga fudbalera, koja se u crkvi pojavila u neprimerenom izdanju.

Naime, Jovana Gajić, supruga fudbalera Zorana Tošića Bambija, glavna je tema na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografije iz crkve na kojima se vidi da je krajnje neprimereno obučena za to sveto mesto.

Naime, Gajićeva je prisustvovala crkvenom venčanju, a za ovu priliku obukla je mini lepršavu haljinu sa cvetnim dezenom. Haljina ne samo da ima dubok dekolte, već se Jovana u crkvi pojavila sa golim leđima i prorezom do zadnjice što je izazvalo opštu buru na društvenim mrežama.

Jedna korisnica društvene mreže “X” (nekadašnjeg Tvitera) podelila je ovaj skandalozni stajling Bambijeve žene uz kratak opis: “Kako ih uopšte puste u crkvu ovako?”

Slični komentari su se samo ređali jedan za drugim.

Izvor: pulsonline.rs