Koga briga što je on Željko Mitrović: Prvi komšija zagorčao život vlasniku Pinka – Ništa nije pomoglo, a onda je došlo do preokreta

|

Iako se dom Željka Mitrovića u Londonu nalazi u elitnom kvartu, nisu se mogli izbeći problemi. Sama pomisao na to da medijski mag ima nekretninu u delu grada gde žive ljudi finansijske moći slične njegovoj, verovalo se da konflikte sa kojima se suočavaju oni manje bogati, on nikako neće imati. Teza da osobe sa više novca imaju više stila, kulture, otmenosti i manira u Željkovom slučaju potpuno je opovrgnuta.

On lično, na svom Instagram profilu sa javnošću je podelio podatak da mu je donedavno prvi komšija stvarao neprijatnost.

“Ovo je isti onaj apartman u Londonu iz koga sam vam već pevao, iz koga sam pisao Šekspiru, a iz koga se Romeo žalio na Juliju i njene šopinge”, napisao je za početak Mitrović pa dodao:

“Danas sam konačno srećan jer se komšija Džek iselio, a do juče je pikavce i đubre bacao na moju terasu”.

Posel ove izjave, mnogi su ostali u neverici. Oni koji se suočavaju sa istim problemima u Srbiji, spontano su duhovito prokomentarisali: „Pa kad jedan Željko Mitrović ima problema sa susedima, šta mi ima da se žalimo…”
Bilo je i onih kojima je bilo neverovatno da Željko ovakvu situaciju u jednoj zakonski uređenoj zemlji kakva je Velika Britanija, nikako nije uspevao da reši.

Mnogi su se zapitali da li se žalio, da li je sa komšijom porazgovarao i da li su ga zaista ti pikavci pored predivnog pogleda toliko uznemiravali. Sa neverovatne terase prostire se umirujući pogled na krovove drugih zgrada i kuća. Očigledno je da medijski mag, zbog situacije sa komšijom, nije u tome mogao u potpunosti da uživa. Sada je konačno srećan i zadovoljan.

Izvor: story.rs