Milica Todorović raskinula sa dečkom? Pevačici kod Lazara smetalo ponašanje: “Nije mogla da izdrži”

|

Pevačica Milica Todorović navodno je raskinula vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem. Njih dvoje su nakon nekoliko meseci okončali vezu i to navodno na insistiranje pevačice.

“Jednostavno su razlike među njima bile nepremostive. Smetalo joj je što se ponaša klinac. I dalje se prate na društvenim mrežama, dogovorili su se da ostaju drugari, ali ona više nije mogla da izdrži sa njim iako se trudila da ostanu zajedno”, ispričao je izvor blizak pevačici i dodao:

“Njemu je raskid pao znatno teže nego njoj budući da se Milica dugo pripremala kako i na koji način da izađe iz emotivnog odnosa”.

Miličini pratioci od početka su smatrali da Lazar nije dobar izbor za nju, ali su je podržavali jer je bila srećna, a ovako je pevačica govorila na početku veze:

“Upoznali smo se na jednoj proslavi, mislila sam da je gej. Kada mi je prišao, to je bilo prvo pitanje koje sam mu postavila”, rekla je ona.

Milica je otkrila i koje je bilo prvo pitanje koje je postavila Lazaru.

“On je prišao, videla sam ulickanog tipa, dečko jako lepo izgleda, a ja sam uvek imala tako malo prljavije tipove. Kako mi je prišao ja sam ga pitala „Je l’ si ti gej?“ Dečko se zaprepastio, ne znam kako me nije oterao u tri lepe, nego eto”, ispričala je Milica u emisiji Amidži šou.

Izvor: blic.rs