“Peva kako koja vojska naiđe, sve za pare”: Jadranki zabranjen ulaz u Srbiju – Sada izvodi pesme sa Kosova

|

Pevačica Jadranka Barjaktarović počela je da peva i stare srpske pesme sa Kosova i Metohije. Crnogorka je, nema sumnje, okrenula novi list, pa na tezgama u Crnoj Gori izvodi i srpsku tradicionalu.

Jadranka je najpoznatija po pevanju stihova “ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”, zbog kojih joj je zabranjen ulaz u Srbiju u kojoj se uostalom i proslavila učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”.

Kako se vidi na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama, Jadranka u u jednoj kafani peva pesmu Danice Crnogorčević “Sini sunce jarko sa Kosova”, dok novac samo pljušti.

Ispod ovog snimka komentari su bili raznoliki. Neki su je podržavali, drugi kudili, ali niko nije ostao ravnodušan.

“Od Baha do sevdaha, od Silvane do Nirvane”, “Pevačica je, peva za pare, neće za klikere valjda?”, “Nemoj da si na kraj srca, mora da zaradi devojka. To joj je posao”, ređali su se komentari.

Podsetimo, posle skandaloznog ponašanja pevačici je zabranjen ulazak u Srbiju, u zemlju u kojoj se proslavila i odakle je krenula njena muzička karijera. Ona od tada nastupa samo u Crnoj Gori, a snimila je i nekoliko pesama posvećene svojoj državi, među kojima je i numera “Crna Gora je moj dom”.

Ona je u Srbiji 2005. godine zauzela treće mesto u “Zvezdama Granda”, a 2020. godine zabranjen joj ulazak u Srbiju.

Izvor: mondo.rs