Amerikanac objasnio zašto ne bi živeo u Dubrovniku, pa se dotakao Beograda: “Zahvaljujući krvavoj istoriji Balkana…”

|

Američki tiktoker Džimi Sven objasnio je zašto ne bi mogao živeti u Dubrovniku, ali i zbog čega ga je oduševio Beograd. On sa suprugom i ćerkom putuje po svetu u potrazi za mestom gde bi mogli živeti. Razlozi zbog kojih ne bi mogao živeti u određenim gradovima su često humoristične prirode, ali redovno privuku mnogo pažnje.

“Dubrovnik – ne smetaju mi stepenice, ali vi ste s njima otišli malo predaleko”, objasnio je kratko uz razlog zašto Dubrovnik neće biti njihovo novo mesto stanovanja. Na spisku gradova koje je video, ali neće postati njegov novi dom, nalaze se i Barselona, Milano, Istanbul, Podgorica, Beč, Minhen.

Posetio je i Beograd koji ga je poprilično oduševio, a za prestonicu Srbije imao je sledeći komentar:

“Beograd zapravo popunjava većinu naših zahteva, ali ako ćemo živeti u Evropi, onda želimo živeti u gradu iz kojeg lako možemo doći do drugih evropskih gradova. A zahvaljujući krvavoj povesti Balkana, oni nisu baš međusobno povezani. Plus, jeftinije aviokompanije još nisu stigle do Srbije. Ali ako vas zanima jedan od najpotcenjenijih gradova u Evropi – to je Beograd”, zaključio je.

Izvor: blic.rs