Ministarka u kratkom šortsu sa šljokicama: Dubravka Đedović došla na rođendan kod pevačice i iznenadila stajlingom

|

Pevačica Katarina Grujić sinoć je proslavila 32. rođendan. Ona je okupila celu estradu na gala proslavi u jednom prestoničkom restoranu, a među zvanicama se pojavila i ministarka Dubravka Đedović.

Ministarka rudarstva i energetike došla je na proslavu sa suprugom Damirom Handanovićem, ali činjenicu da su uhvaćeni u retkom zajedničkom izlasku u senku je bacio – njen stajling.

Mnogi su se iznenadili kada se ministarka pojavila u kratkom šortsu sa šljokicama, koji je isticao njene duge noge, te su prokomentarisali da je to prilično smeo potez za nekog na tako visokoj funkciji.

No, Dubravka je žena 21. veka, koja prati trendove i ne obazire se na kritike i zlurade komentare. Šorts je uparila sa belom svilenom bluzom, crnim sakoom i belom torbom.

S druge strane, njen suprug se odlučio za opuštenje izdanje – farmerice i majicu. Da su uskladili stajlinge – baš i nisu, ali zato su imali isti “asesoar”, osmeh. Dubravka Đedović važi za jednu od najbolje obučenih žena na političkoj sceni, a omiljene odevne kombinacije s vremena na vreme ume i da ponovi.

Izvor: hellomagazin.rs