Nakon napada pasa, Nikola danas prolazi kroz regiju gde ima vukova: Pokazao ko će mu praviti društvo (FOTO)

|

Danas je 26. dan otkako je pevač Nikola Rokvić krenuo peške od Beograda do Egine kako bi prikupio novac, za pomoć deci, a što se tiče toga, cilj je već ispunjen. Ipak, on hrabro nastavlja put do Egine, gde će se na kraju hodočašća pokloniti Svetom Nektariju Eginskom.

Pevač se redovno oglašava putem svog Instagram profila gde sa javnošću deli trenutke sa hodočašća, a nedavno je otkrio da je novac sakupljen. Međutim, on nastavlja dalje sa svojom misijom kako bi uspeo da sakupi novac i za dečiju onkologiju u Nišu.

Nikola se i danas oglasio i otkrio da prolazi kroz regiju u kojoj ima vukova zbog čega će mu društvo praviti njegov prijatelj. Kako bi stigao na željenu destinaciju Nikola je morao da pređe sa druge strane potoka, te je pevač nosio ogromno kamenje koje je stavljao u vodu i tako sebi omogućio prohodnost.

Da je njegov put uverili smo se i juče kada je pevač objavio jezive snimke napada krvoločnih pasa sa kojima se susreo. U humanoj misiji Nikolu je, između ostalih, podržala i supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, koja je donirala novac, a njen gest mnoge jer ostavio bez teksta.

Izvor: kurir.rs