Pola estrade pevalo na krštenju sinova Milice Zavetnice: Dve torte na 3 sprata, dečaci u narodnoj nošnji

|

Ministarka za brigu o porodici i demografiju, Milica Đurđević Stamenkovski, juče je krstila svoje sinove blizance Strahinju i Vukašina u Hramu Svetog Save, i to na dan Svetog Vasilija Ostroškog.

Proslava je organizovana na popularnom splavu na Ušću, a među gostima su pored ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačić, slavnog bivšeg fudbalera Duleta Savića i Marine Rajević, glumice Mirjane Đurđević koja je i ministarkina sestra po ocu, Gorana Jovanovića, glavnog urednika integrisane redakcije zabave Kurira, našle i mnoge estradne zvezde.

Među prvima su na splav došle pevačice Snežana Đurišić u pratnji doktora Vanje Miloševića, potom i Nada Topčagić sa suprugom, kao i voditeljka Jovana Jeremić sa partnerom, Draganom Stankovićem. Veselje su svojim glasovima ulepšale upravo Nada i Snežana, a pevao je i Jovan Perišić koji je napravio atmosferu za pamćenje.

Snežana Đurišić dovela je ministarku do suza sa izvođenjem pesme “Nas trojicu majka ima” u izmenjenem obliku “Nas dvojicu majka ima”. Gosti su sve vreme uživali, ali i bili široke ruke, te su muzički umetnici konstantno zasipanim novcem.

Pored prijatnog prostora, divno uređene dekoracije, ono što je još oduševilo su svakako dve torte na tri sprata na kojima pišu imena Strahinja i Vukašin, a svaka je imala sa strane po dva veća vatrometa.

Celo slavlje je upriličio legenda folk muzike Dragan Pantić Smederevac, koji je dodatno oraspoložio goste, te atmosferu doveo do vrhunca baš u trenutku kada su torte bile iznete pred zvanice.

Jedna scena sa proslave takođe je izazvala lavinu pozitivnih komentara, a reč je o simpatičnom plesu Jovane Jeremić i Dragana Stankovića. Oni su pred svima igrali i uživali, te tako izamili osmehe ostalih gostiju.

Slavlje nije preterano dugo trajalo obzirom da su i domaćini i zvanice na položajima od velikog značaja, te vredno rade tokom radne nedelje, ali nema sumnje da će im cela noć ostati u najpozitvinijem pamćenju.

Izvor: kurir.rs