Prva izjava Gagija Jovanovića nakon što je Lečić tužio Anđelu: “Vaspitavali smo je da bude iskrena i pravična”

|

Nakon što je mlada glumica Anđela Jovanović tužena od strane kolege Branislava Lečića jer je odbila da sa njim igra u projektu “Radio Mileva”, svi su očekivali reakciju glumičinog oca. Tek nakon prvog ročišta i velike podrške koju je od koleginica dobila njegova ćerka, oglasio se Gagi Jovanović.

Branislav sa kojim je Dragan radio u mladosti često, između ostalog blisko su sarađivali na filmu “Profesionalac” i “Ni na nebu ni na zemlji”, podneo je tužbu protiv njegove ćerke u cilju da skine ljagu sa svog imena i pritom od nje kao nadoknadu štete uzme 300 hiljada dinara.

Prethodno Anđela je s razlogom odbila da igra sa njim a kako je objasnila tu odluku donela je iz solidarnosti prema koleginicama koje su ga prethodno optužile za seksualno zlostavljanje, ali najpre jer je i lično u prošlosti imala neprijatno iskustvo.

Produkcija je stala na njenu stranu, angažovala drugog glumca Irfana Mensura a Leki otkazala angažman te se on u konsultaciji sa advokatima odvažio da ponovo na sudu brani svoju čast i traži pravo na rad. U očima mnogih, Leka makar iz poštovanja prema svom prijatelju i dragom kolegi nije trebalo da uradi, a upravo to je veruje se i bio razlog zbog kog je Gagi poželeo da kaže koju reč.

Oglasio se Gagi Jovanović povodom celokupnog slučaja vezanog za njegovu ćerku, rekavši:

“Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu… šta da kažem?… Šokiran sam i tužan u isto vreme…”, započeo je Dragan, a potom istakao da je ponosan na svoju ćerku što je hrabra i ima integritet na svoga oca.

“Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav”, poručio je Dragan Jovanović.

Izvor: story.rs