Sergej Trifunović ludo je bio zaljubljen u ćerku svoje koleginice: Ni 15 godina razlike za njih nije bila prepreka

|

Iako će ove godine proslaviti 52. rođendan, Sergej Trifunović i dalje “momkuje”. Jedan od najboljih srpskih glumaca, oduvek je važio za miljenika ženskog sveta, ali do oltara još nije stigao, iako je imao brojne prilike za brak.

Uprkos tome što se o emotivnom statusu ne izjašnjava, nije tajna da je Sergej Trifunović imao brojne ljubavne veze, uglavnom sa poznatim damama.
Sa nekim lepoticama je slikan u zajedničkom provodu ili na odmoru, o nekim imenima se samo nagađalo, a on je kao pravi džentlmen uvek bio diskretan.

Jedna od retkih vezi koju je javno priznao bila je ona sa petnaest godina mlađom Anom Vučelić. Ljubav je trajala godinu dana, a u tom periodu retko su se razdvajali. Njihovi najbliži očekivali su pozivnicu za venčanje, ali stigla je vest o raskidu.

Ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović posle raskida sa glumcem se udala za pozorišnog reditelja Veljka Mićunovića, sa kojim je dobila sina.

Sergej Trifunović i dalje uspešno odoleva bračnim izazovima.

“Nisam siguran u to potpisivanje papira. U zajednicu da, jer je neophodna. Čovek ne može da živi sam, ali mislim da taj papir nije neophodan za zajednicu. Znam mnogo ljudi koji su zajedno i bez tog papira”, izjavio je svojevremeno Sergej, odgovarajući na pitanje kakav je njegov stav o braku.

Izvor: hellomagazin.rs