Udaja je promenila sve: Jelena bin Drai živela je u skromnoj kući u Žablju – Sada uživa u luksuznoj palati na obali mora (FOTO)

|

Nekadašnja Mis Jugoslavije Jelena bin Drai je poput junakinja priče o modernoj Pepeljugi. Za razliku od skromne porodične kuće u Žablju u kojoj je jedna od najlepših Srpkinji odrasla u teškim uslovima, palata Jelene bin Drai i njenog supruga Saida prava je oaza luksuza.

Već godinama sa svojim suprugom i decom, Jelena živi u Dubaiu, a njihov porodični dom prevazilazi čak i pojmove luksuza. U pitanju je bajkovita palata na obali mora, koja unutar svojih zidina krije rajski vrt sa bazenom.

Palata Jelene bin Drai ukrašena je skupocenim umetninama, a celokupnim enterijerom preovladavaju svetli tonovoi u kombinaciji sa mermerom. Kako je palata na samoj obali mora, pogled koji se izvan njenih zidina pruža je kao iz bajke.

Od 2008. godine, kada je sa šeikom stala na ludi kamen, Jelena je rodila četvoro dece, postala uspešna poslovna žena, ali ni jednog trenutka nije zanemarila brigu o porodici, te je poznato da je divna majka i supruga, koja se trudi da u porodičnom domu uvek vlada mir, red i ljubav.

Ipak, Jelena je i pored svog luksuza ostala prizemna i skromna, te ne voli da se bogatstvom ističe u javnosti.

Izvor: story.rs