Osvanula tajanstvena čitulja za Lauševića: Sva patnja, neverica i bol stale su u tri reči – Svi se pitaju od koga je

|

Od dana kada je legendarni Žarko Laušević napustio ovaj svet, mnogi se sa tugom prisećaju uloga, citata iz knjiga, a Žarkove kolege širom regiona dele uspomene na legendarnog glumca i pričaju o njegovoj veličini.

Od Žarka se opraštaju mnogi poznati i nepoznati jer je trag koji je ostavio u domaćoj kinematografiji neizbrisiv, a o njegovim ulogama na filmu i pozorištu se priča i dalje.

Glumice Svetlana Ceca Bojković i njena ćerka Katarina Žutić, Radmila Stanković i Ana Marija Rosi dale čitulju svom kolegi.

“Duboko pogođeni tvojim odlaskom, bolno svesni iskupljenja koje si godinama činio, ostajemo za tobom zauvek tužni i puni ljubavi”, piše u čitulji ove četiri dame.

Međutim, jedna tajanstvena čitulja je privukla veliku pažnju.

“Otišao je moj dragi, dragi, dobri Žarko. Eh, bre… bre…”, sadržina je kratke čitulje, a u potpisu stoji Džu. Ostaje pitanje ko je to, ali svakako je neko kome je do Žarka mnogo stalo.

Glumac je ostavio u amanet svojoj porodici da bude kremiran i da njegov ispraćaj bude u Beogradu. Insistirao je da sahrana prođe bez velikih ceremonija i govora, u najužem krugu bliskih ljudi. Kremacija i ispraćaj glumca Žarka Lauševića biće obavljeni u ponedeljak, 20. novembra na Novom groblju u Beogradu sa početkom u 14 časova.

Izvor: alo.rs