Delije ne zaboravljaju – Navijači odali počast Aleksandru Kodiću: Prizor sa tribina rasplakao mnoge

|

Aleksandar Kodić, sin proslavljenog harmonikaša Mirka Kodića preminuo je 28. oktobra u snu. On je sahranjen na groblju Lešće, a na večni počinak ispratili su ga porodica, prijatelji i navijači Crvene zvezde, čiji je bio veliki fan.

Dok je povorka išla od kapele do njegove večne kuće, njegovi prijatelji i navijači Crvene Zvezde stajali su sa strane i upalili baklje i na taj način svog prijatelja ispratili na večni počinak.

Prizor je tada mnoge rasplakao a dokaz koliko je Aleksandar bio cenjen i voljen u svom društvu osvanuo je i transparent na sinoćnoj fudbalskoj utakmici. Naime, dok je Zvezda igrala sa Lajpcigom, navijači su razvukli transparent na kojem je pisalo: “Aleksandar Kodić, 1991 – 2023”

Gest Delija jako je pogodio i pevača Dragana Kojića Kebu koji je ovaj prizor podelio na svom Instagram storiju:

“Delije, ne zaboravljaju”, napisao je Keba i stavio emotikon slomljenog srca na dirljivoj fotografiji.

Inače, Mirko Kodić je bio kum na venčanju Kebe i nejgove supruge Olje, a porodica Kojić je sve vreme uz Kodiće od kako je Aleksandar preminuo. Aleksandrov drug nakon njegove smrti otkrio je da su se dogovarali da idu baš na ovu utakmicu.

“Zajedno smo išli na sve utakmice, dogovor je bio i sada da svi zajedno gledamo Zvezdu u Ligi šampiona, sve je bilo dogovoreno, osim da njega više nema. Nismo se dogovarali da nas napusti zauvek. Alek je bio veran drug, od reči što se kaže, ovo nas je zateklo”, ispričao je Aleksandrov drug tom prilikom.

Izvor: alo.rs