Prija na koncert u Sarajevu povela tim od 65 ljudi: Samo zakup hotela koštao je oko 10.000 evra, a jedan prizor će vas raznežiti

|

Mlada zvezda Aleksandra Prijović, održaće tri koncerta u Zetri, u Sarajevu, od kojih je prvi zakazan za večeras, a druga dva za sutra i prekosutra.

Tri noći zaredom Aleksandra će pevati pred bosanskom publikom, gde se očekuje da ponovi spektakl kao u Beogradu i da dobru energiju i emocije prenese i obožavaocima.

Aleksandra je juče stigla u Sarajevo, a sa sobom je povela tim od 65 ljudi iz Beograda. Neki će sa njom biti na bini, a neki su zaduženi za detalje iza i oko scene.

Pevačica ništa ne prepušta slučaju, te je angažovala tri autobusa i zakupila pola hotela kako bi svi bili smešteni na istom mestu. Cela ekipa će tamo provesti tri dana, a samo za smeštaj pevačica je izdvojila oko 10.000 evra, kako bi njeni saradnici bili potpuno zbrinuti.

Osim saradnika, Prijovićeva je povela i najlepšu pratnju – svog sina Aleksandra, kome je juče pokazala Arenu gde će večeras nastupiti, što je izazvalo veliko oduševljenje njenih fanova.

Sa njima je pošao i Alekasndrin suprug, Filip Živojinović. On vredno radi u organizaciji i tokom koncerta ga ne možemo videti kako uživa, već kako predano radi i vodi računa da sve ide po planu.

Nakon Sarajeva, Aleksandra Prijović će održati 5 koncerata u Areni Zagreb, zatim 3 u sportskom centru Čair u Nišu i jedan u Tuzli, krajem decembra.

Izvor: telegraf.rs