Šta je sa Brendonovim licem – Potpuno se izobličio, ofarbao kosu i obrve u plavo: “Doktori su me upropastili, stiže osveta”

|

Branislav Radonić Brendon široj javnosti postao je poznat učešćem u prvom rijaliti programu u Srbiji, “Velikom Bratu”. Tada je bio simpatičan mladić, a sa godinama njegovo lice je pretrpelo velike promene, te je sada neprepoznatljiv. Brendon je otvorio profil na društvenoj mreži Tik-Tok, a njegovo lice je retko ko prepoznao budući da se rijaliti igrač potpuno promenio.

On je više puta govorio o tome kako je korekcijama pokvario prirodnu lepotu, kao i da su za to krivi neki doktori. Rijaliti igrač je postao drugi čovek, ali bukvalno.

Brendon se pojavio u lajvu sa Dalilom, a malo ko je mogao iz prve da ga prepozna, budući da je kosu i obrve ofarbao u plavu boju. Usne su dosta punije, a lice ovalnije, te mnoge podseća na Jelenu Karleušu.

Brendon sada nosi i naočare za vid.

Kada se Brendon pojavio u “Velikom Bratu” nije imao nikakvih estetskih korekcija na sebi, dok je sada situacija potpuno drugačija. On je važio za prirodnog lepotana koji je izazivao pažnju javnosti svojim izjavama i svađama u rijalitiju.

Tokom učešća u rijalitiju Zadruga je menjao svoj izgled, da bi danas rekao da se kaje za neke korekcije.

“Svi doktori što su takli moje lice su me upropastili. Smatram da ima mnogo ljudi i klinika koji žele novac, a ne znaju svoj posao. Samo da mi malo ojača Instagram i krenuću sa svojom javnom osvetom, doktorima što nemaju pojma da rade estetiku”, poručio je Brendon nedavno na Instagramu.

Izvor: espreso.co.rs