Đoković “pokvario” godišnjicu braka Medvedevu: Izvinio se Dariji, a njena reakcija je hit

|

Novak Đoković osvojio je četvrti US Open i stigao do 24. grend slema u karijeri kada je kasno sinoć u finalu pobedio Danila Medvedeva. Na isti dan pre dve godine, Medvedev je pobedio i zaustavio je Novaka na korak od sna. Tada je Rus pobedu posvetio svojoj supruzi Dariji.

To je bio njegov poklon za godišnjicu braka, dok se ovoga puta našalio da “ništa nije uspeo da osvoji” i tako iznenadi suprugu, pa joj se izvinjavao pred kamerama.

“Pre dve godine kada sam pobedio tada sam proslavio godišnjicu sa suprugom, sada neće biti ništa od toga. Zabavno je bilo ove nedelje, hteo sam opet da proslavimo godišnjicu, ali… Nadam se da možemo još nekad ovde da uradimo nešto slično”, rekao je Medvedev, a Đoković mu je brzo “pritekao u pomoć” i pokušao da ga izvuče kod supruge.

Nakon dugog govora o svojoj porodici, Novak se najpre okrenuo ka Danilu i izvinio mu se što nije počeo od njega, a zatim je pogledao njegovu suprugu i uspeo da je odobrovolji:

“Danil je rekao dosta lepih stvari o meni i izvini što nisam odmah čestitao. Nemoj ovo pogrešno da protumačiš, ali srećna godišnjica tebi i tvojoj supruzi. Izvini! Da sam znao da je godišnjica danas, možda bi rezultat bio drugačiji…”, nasmejao se Novak, a za njim i navijači, Danil i Darija.

“Možda ponavljam to svaki put, ali živim svoj san iz detinjstva, takmičim se na najvišem nivou. Ovaj sport dao je mnogo meni i mojoj porodici. Došli smo iz teške situacije, devedesete, rat, bilo je teško mojim roditeljima. Hvala im puno na tome. Podržali su me da se bavim ovim jako skupim sportom koji nije tako dostupan svima u mojoj zemlji. Zaljubio sam se, niko u mojoj porodici nije igrao tenis. Bio je čudan izbor, ali su moji roditelji verovali svih ovih godina”, rekao je Đoković tokom obraćanja na terenu.

Izvor: mondo.rs