Ceca objavila snimak dostave koja joj je sinoć stigla, ljudi u čudu: “Ma nema šanse da ona ovo jede”

|

Folk pevačica Ceca Ražnatović ostavila je u čudu svoje pratioce, kada je prošle noći oko ponoći objavila snimak dostave hrane koja joj je stigla! S obzirom na to da ima vitku figuru, fanovi kažu da nije moguće da jede ono što je pokazala.

U pitanju je sočni burger kojim se Ceca očigledno počastila, što je izuzetak, s obzirom na to da je njen jelovnik mahom dijetalan.

“Ma, nema šanse da ona ovo jede”, napisao je fan na jednoj od stranica na kojoj se povela polemika.

“Nikada nisam imala problem sa kilažom jer mi je genetika odlična. Međutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim. Posetila sam sjajnu nutricionistkinju koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja”, rekla je Ceca jednom prilikom.

Ona se tada obratila poznatoj nutricionistkinji koja joj je pomogla.

!Rekla mi je ‘Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu’, a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kojem se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome”, objasnila je pevačica i istakla:

“Prvih nedelju dana mi je bilo najteže jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Navikla sam se na taj režim ishrane i sad ne znam kako bih drugačije”, ispričala je tom prilikom Ceca za Hit.

Kada oseti potrebu za slatkišima, postoji rešenje.

“Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravu nutelu i voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu”, rekla je i dodala da je najbitnije i kada se dijeta prekrši da se sutradan vratite starom režimu, a ne da se vodite izgovorom “od ponedeljka ću”.

Izvor: telegraf.rs