Osvanuo jeziv komentar na objavu oca nastradalog dečaka iz Ribnikara: Lažni profil stavio ime i sliku ubice

|

Bol i tuga porodica nastradalih 3. maja u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar nikada neće proći, a kao da im to nije dovoljno, neko im dodatno sipa so na ranu. Neutešni otac ubijenog dečaka na društvenoj mreži Fejsbuk objavio je fotografiju svih deset žrtava u masovnoj pucnjavi.

Ispod potresne fotografije na kojoj su sve žrtve nasmejane, ređali su se komentari saučešća i podrške a još jedan neutešni otac ubijene devojčice oglasio se i ostavio svoj kratak komentar koji ledi krv u žilama napisavši “anđeli”. “Bože mili, kako ovo preživeti! Vaša deca su pravi heroji i neka počivaju u miru”, piše u jednom komentaru.

Međutim, ispod iste fotografije pojavio se jedan jeziv komentar koji je sve jako uznemirio. Naime, sa lažnog profila koji se zove kao dečak ubica, a na profilnoj fotografiji je slika K.K. (13) stigao je kratak komentar “Počivajte u miru anđeli”.

Podsetimo, nakon jezivog zločina primećen je veliki broj profila sa imenom i slikom dečaka ubice. On je čak od nekih dobio i podršku, a na jednom sajtu nedavno su se u prodaji pojavile majice sa likom dečaka ubice.

Izvor: mondo.rs