Ovako se Matora zapravo ponaša prema Anitinom sinu: Slike govore više od reči – Da li ju je mali Aleksej prihvatio

|

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora stupila je u brak sa Anitom Stanojlović, 11. jula 2023. godine, u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu. One sada čak i zajedno žive u Jovaninom stanu u Beogradu.

Anita i njen sin Aleksej juče su došli u Beograd i tu će biti do daljnjeg. Kako je Stanojlovićeva otkrila, to je sada njihov zajednički dom.

“Jovana je u gradu, ja sam kod nje u stanu, tačnije, u našem stanu. Ne izlazim iz kuće, vidite da sam stalno u kući, napolju je pakao, zato i ne izlazim, a oni su otišli do grada”, ispričala je Anita u lajvu na Instagramu, a iza nje su se videle igračke za njenog sina.

Matora je, odmah nakon što su stigli u Beograd, uzela dečaka za ruku i odvela ga u kupovinu, a zatim u šetnju u parkić i na ručak. Tom prilikom kupila mu je skupoceni tablet.

“Kupili smo tablet”, pohvalila se na Instagramu Tomićeva, koja je slikala malog Alekseja srećnog, sa novim poklonom. Kako se vidi na fotografiji, u pitanju je Ipad, čija cena iznosi oko 100.000 dinara.

Matora je zatim objavila snimak kako se sa malim Aleksejem igra na skupoj “igračkici”, a zatim su poručili hranu kod kuće i nastavili da igraju Crvene rukavice. Nema sumnje da se Matora odlično snalazi u ulozi majke, a Aleksej je, sudeći prema ovome što vidimo na društvenim mrežama, oduševljen njom.

Izvor: telegraf.rs