Ovo je čovek osumnjičen za ubistvo Noe Milivojev: Sutra saslušanje – Preti mu doživotna robija

|

Noa Milivojev (18), za kojom se tragalo 20 dana, pronađena je mrtva u četvrtak popodne u stanu u centru Beograda. Zbog njenog ubistva uhapšen je Ognjen D. (33).

Ognjen D. je od samog početka bio sumnjiv i on je saslušan u sklopu istrage, tada nestanka Noe. Juče su mu stavljene lisice na ruke i sumnjiči se za teško ubistvo počinjeno na svirep način.

Podsetimo, Noa Milivojev je transrodna osoba, a rođena je u Kovilju kraj Novog Sada. Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ju je veći broj ljudi sa kojima je delila pojedinosti iz svog života.

Ognjen je policajcima priznao izvršenje krivičnog dela, da bi naknadno rekao da se ne seća na koji način je isekao njeno telo i spakovao ga u kese. Kako su ranije ispričale komšije, između njega i Noe često je dolazilo do svađa a neposredno pre njenog nestanka intervenisala je policija.

Komšije su čule Nou kako u hodniku zgrade viče da joj vrati lične stvari i nakon toga je nisu videli, a D. O. je nakon nekoliko dana viđen kako iz stana iznosi ženske stvari.

Izvor: telegraf.rs