Napokon otkrivena istina – Evo zbog čega se Ani stvaraju ožiljci na licu: “Ovo može ozbiljno da ugrozi zdravlje”

|

Otkada se pojavio poslednji snimak Ane Nikolić Javnost ne prestaje da se priča o pevačici i njenim ožiljcima na licu koji izgledaju zabrinjavajuće.

Nakon što je optužena za korišćenje nedozvoljenih suptanci i da je to uzrok jezivih povreda, ona se i sama oglasila i istakla da takve stvari neće komentarisati, a izvor za “Blic” navodi da ožiljci nisu od toga.

“Površno je misliti da nedozvoljene supstance mogu tako nešto napraviti na nečijem licu. Ovo je posledica lošeg laserskog tretmana i nažalost mnoge žene dožive sličnu sudbinu u želji da izgledaju lepše i mlađe. Mnoge se podvrgnu i spaljivanju prvog sloja kože pa ih i to dovede do ovakvih kratera. U svakom slučaju, Ana je očigledno poverila lice nekom nestručnom i sebi nanela ozbiljne posledice takvom odlukom”, objašnjava izvor i dodaje:

“Ovo se ne može rešiti novim tretmanima, za ovo je potrebno lečenje ozbiljnog doktora dermatologa jer ovakve ozlede mogu lako da se inficiraju i da joj ugroze zdravlje. Dobro je ako se obratila lekarima, kao što piše jer će oni jedini znati šta činiti. Tu mora da bude dugoročno lečenje. Ne može ovo da se sanira za par meseci, mora se voditi računa i da ne ostanu ožiljci. Sa druge strane stres i neuredan način života mogu pogoršati stanje kod ovakvih slučajeva”, objasnio je izvor za “Blic”.

Izvor: blic.rs