Bojana Stamenov spremna da stane na “ludi kamen”: Pevačica dugo ćutala o ljubavnom statusu pa iznenadila objavom

|

Pevačica impozantnog glasa Bojana Stamenov okrenula je novi list kada je odlučila da se posveti svom zdravlju i dovede u red svoj izgled. Za godinu dana smršala je preko 80 kilograma i sada uživa u novom životnom stilu.

Bojana je od tada počela češće da se pojavljuje na javnim događajima, a na svakom koraku oduševljavala je ljude pozitivnom energijom i novim izgledom. Zbog toga i ne čudi što se svi pitaju kada će pevačica da nađe srodnu dušu i konačno stane na ludi kamen.

Pevačica je sada neočekivano na neki način dala odgovor na ovo pitanje. Poprilično je iznenadila svoje pratioce na Instagramu kada je objavila sliku sa venčanja na kom je bila gošća.

Izgleda da je Bojana jako želela da uhvati bidermajer na toj ceremoniji, i slikom poručila da je ona sledeća koja će obući venčanicu.

Koliko se zna, Bojana trenutno nema, ili makar nije javno rekla da ima partnera. Međutim, sudeći po ovoj objavi, Bojana je i te kako spremna da stane na “ludi kamen” i da se obaveže na bračni život. Uspešna i puna samopouzdanja, sigurni smo da je taj trenutak iza ćoška.

Izvor: hellomagazin.rs