Marko Kon i Melina Džinović završili u Urgentnom centru: Evo šta im se dogodilo i u kakvom su stanju sada

|

Muzičar Mako Kon i modna dizajnerka Melina Džinović, supruga pevača Harisa Džinovića, u nedelju su završili u Urgentnom centru zbog iznenadnih zdravstvenih problema.

U Urgentni centar je posle podne prvo došao Kon, koji se žalio na vrtoglavicu. Nekoliko sati kasnije, stigla je i supruga pevača Harisa Džinovića zbog bola u grudima.

“Oboje su detaljno pregledani i urađene su im potrebne analize. Melina se požalia na jak bol u grudima, ali je nakon pregleda otišla kući. Slična je situacija i kod Kona. Ja sam bila u bolnici zbog svojih zdravstvenih tegoba, pa sam se zadržala i videla i jedno i drugo kada su došli”, otkrio je izvor Kurira koji se zatekao na licu mesta.

Kako saznajemo, ni Kon nije zadržan u bolnici, a oboje se sada bolje osećaju.

Sada se za medije oglasila supruga Marka Kona, voditeljka Milica Kon koja je potvrdila saznanje pomenutog lista. Ona je ispričala šta se dogodilo njenom suprugu.

“Istina je da mu je pozlilo, bio je u Urgentnom. Pozlilo mu je dok bio sa Amidžićem i bratom, pa su ga odveli tamo. Pregledan je i pušten kući, sada je OK. Ima i zapaljenje srednjeg uha, od toga ima vrtoglavice. Važno da je sada dobro, moraće da ide da radi neke analize, evo i danas ide kod lekara. Hvala na brizi”, poručila je Milica.

Izvor: kurir.rs