Divna DNK priznala da se služi paganskim ritualima: Bilal ima probleme sa snom, Milici puklo ogledalo u ruci – Evo zbog čega im to radi

|

Nakon što je otkrila da joj bavljenje paganskim ritualima nije strano, Divna DNK otkrila je da planira da se na taj način osveti Bilalu a sledeća na redu je Milica Veselinović. Do sada neutralna učesnica Zadruge sve je zapanjila svojim izjavama i postupcima.

Divna je tokom svog učešća često bila na meti zadrugara, koji su joj se podsmevali, a sada je rešila da tome stane na put. Vodeći se parolom „cilj opravdava sredstvo“, Divna je rešila da upotrebi do sada najšokantniju metodu.

Ona je jednom prilikom istakla kako su joj bliski svi paganski običaji i priznala da ih se ne bi libila kada su pojedini zadrugari u pitanju.

“Ja sam iz vlaškog kraja i znam dosta vradžbina. Iako su mi dobro poznate, ne bih ih upotrebila na određenim osobama odavde koje jako volim, a oni na koje imam pik neka se čuvaju”, rekla je Divna i šokirala cimere izjavom.

Zadrugari su ostali zatečeni, a njoj se njihova reakcija osladila. Prvi na njenom spisku našao se Bilal Brajlović, koji već mesecima ignoriše njene simpatije, i istakao da je nedavno primetio neuobičajene stvari.

“Ne osećam se dobro. Srce mi preskače već danima, ni lekovi mi ne pomažu. Pre neko veče sam je sanjao celu noć i probudio sam se uz vrisak, digao sam celu kuću na noge. Ona otvoreno priča o tome kako to radi sa nekim šišmišima, kosom i garderobom”, ispričao je Bilal preplašeno, pa otkrio da mu se ovakve stvari nikada ranije nisu događale.

“Ovo mi se sada desilo prvi put za 24 godine. Spavam, a ne spavam. Nisam mogao da se pomerim”, govorio je on dok je Divna celu priču ispratila sa osmehom.

Optužbama se pridružila i Bilalova potencijalna partnerka Milica Veselinović, pa otkrila neverovatne detalje.

“Divna je otvoreno priznala da te stvari radi Bilalu, ali i to da uskoro počinje da radi i na meni. Nedavno mi se desila jeziva situacija. Šminkala sam se, a ona je sve vreme gledala u mene. Odjednom mi je puklo ogledalo koje sam držala u ruci, ničim izazvano. Pored toga, ona je izgovarala: „Kada pogleda nju, neka vidi mene”, ispričala je Milica, a Divna nije osporila nijednu reč, već naprotiv, otkrila je da Bilalu sprema drugu fazu.

Zadrugari su podržali sve optužbe na račun Divninih postupaka, te istakli da je koristila i Brajlovićeve fotografije u svom “pohodu”.

“Uzela je pramen kose i bacila ga u smeru Bilala i Milice. Koristila je i neke njegove fotografije i potvrdila da je preko njih bacila magiju koja ne može da se skine čak i kada bi se fotografije bacile u vodu”, ispričao je Neca.

Učesnici rijalitija ne kriju da žive u strahu od Divninih postupaka i rekacija, ali nju to ne remeti, već se čini kao da joj njihov strah daje dodatnu snagu.

Izvor: alo.rs