Bogdan više ne krije vezu sa misicom, a ovako je Ceca reagovala na njihovu zajedničku sliku: Pevačica povukla neočekivani potez

|

Biznismen Bogdan Srejović, nakon veze sa popularnom pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, uplovio je u novu ljubavnu romansu sa bivšom misicom Jovanom Ljubisavljević. Par je izvesno vreme skivao ljubav, Bogdan demantovao vesti o novoj devojci, a onda su počeli da dele zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Bogdan i Jovana često pokazuju kako uživaju u zajedničkim trenucima i njihovoj ljubavi. Dokaz da su u vezi prva je objavila Jovana, a zatim su usledile fotografije sa odmora u bademantilima, a nedavno i jedna sa venčanja bliskih prijatelja.

Bivša partnerka biznismena, pevačica Ceca Ražnatović, pokazala je da je ostala u dobrim odnosima sa svojim bivšim i da joj ne smeta što on sada uživa u novoj ljubavi.

Takođe, i njena ćerka, Anastasija Ražnatović, podržava novu ljubav bivšeg dečka svoje majke. Njih dve lajkovale su fotografiju na Instagramu koju je Bogdan objavio sa bivšom misicom Jovanom.

Izvor: nova.rs