Jutjuber Mirko u poslednjem videu otkrio da ima probleme: “Traže ti pare, a ti nećeš da daš, možda bih osmeh zamenio boljim životom” (VIDEO)

|

Mirko Rašić (33) bio je poznati jutjuber, javnosti poznatiji kao Neovlašćeni serviser, a njegov kanal broji više od 28 miliona pregleda. Mirko se zanatom mehaničara susreo još u ranoj mladosti zahvaljujući ocu, nakon čega je aktivno počeo time da se bavi sa svega 16 godina. Bio je vlasnik svog servisa koji je otvorio sa 27 godina. Danas je njegovo beživotno telo pronađeno u garaži u Surčinu, a svoj poslednji prilog imao je samo dva dana pre smrti.

Zanimljivo je to da je on u svom poslednjem prilogu u nekoliko navrata spomenuo dugove, pozajmljivanje novca i vraćanje dugova.

“Zovu te, prekidaju te, traže ti pare, a ti nećeš da im daš, jer ako im daš ne bi imao to što imaš”, kazao je on na početku svog priloga. Čak je u jednom trenutku prokomentarisao: “Možda bih ovaj osmeh zamenio sa boljim životom.”

Podsetimo, njegovo telo pronašao je njegov kolega u jednoj hali u Surčinu. Mirko je bio izuzetan automehaničar, koji je na svom Jutjub kanalu na duhovit, originalan i stručan način govorio o automobilima.

Bio je veoma aktivan i na društvenoj mreži Instagram, delivši privatne i poslovne kratke klipove. On je takođe bio i karate trener, imao je svoj klub, amaterski se bavio glumom i odigrao je mnogo predstava.

Otac je maloletnog deteta.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs