Karleuša žestoko potkačila Cecu: Kako bre najveća balkanska zvezda kad joj je ulaz u pola tih zemalja zabranjen?

|

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je postala baka još jednog dečaka a uskoro će posle dva unuka dobiti i unuku. Nedavno je otkriveno da je njena ćerka Anastasija u blagoslovenom stanju i da čeka svoje prvo dete s fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a Ceca je o tome govorila pred okupljenim medijima na jednom prestoničkom događaju.

“Dobila sam drugog unuka Krstana! Sada čekamo Anastasijinu i Nemanjinu princezu. Ne postoji ništa lepše u našoj porodici nego da se rađaju deca”, rekla je Ceca tom prilikom.

Na društvenim mrežama pojavio se isečak Cecinog intervjua, a u nazivu istog je pisalo “najveća balkanska zvezda”, sa čime se njena ljuta suparnica Jelena Karleuša nikako ne slaže, te je reagovala ekspresno i potkačila je žestoko, kako samo ona ume.

“Kako bre najveća balkanska zvezda kojoj je ulaz u pola tih zemalja zabranjen?! Dokle ćete više pisati laži i gluposti?! Pa pogledajte šta vam narod u komentarima piše? Dosta više favorizovanja kriminalaca”, poručila je Jelena ispod pomenutog rilsa.

Cecin i Jelenin sukob datira još iz devedesetih godina kada je Jelena gostovala u popularnoj “Minimaksoviziji” zajedno sa Cecinim suprugom, Željkom Ražnatovićem Arkanom. Tada je, kako je Karleuša svojevremeno ispričala, između njih dvoje došlo do sukoba. Minimaks je navodno tada stao u Karleušinu odbranu, a detalji nisu poznati. Njihov sukob sa godinama se produbljivao, te su došle i do suda.

Izvor: mondo.rs