Zahvat je trajao ravno 5 sati, ali je vredelo: Tijana Dapčević se odlučila na promenu – Pevačica više ne liči na sebe (FOTO)

|

Specifičan izgled Tijane Dapčević i njen originalan način odevanja izdvojili su još na početku pop zvezdu u moru drugih izvođača. Dok se većina pevačica trudila da otvorenim dekolterima, kratkim suknjama i visokim potpeticama impresioniraju publiku Tijana je to činila isključivo odličnim vokalnim sposobnostima, hitovima, harizmom, lepotom, pa i klasičnim odevnim kombinacijama, vrlo svedenim i ozbiljnim.

Tijana nije obraćala mnogo pažnje na modne trendove, više je brinula o tome da li njen muzički izraz šira javnost prepoznati, što se i dogodilo te su je tako zavoleli ljudi širom Balkana.

I dan danas, pevačica se ne bavi puno modom. Za javne nastupe angažuje stiliste, a u poslednje vreme ona se u velikoj meri fokusirala na zdrav način života. Izgled Tijane Dapčević pred kraj pete decenije je odličan, a sve zahvaljujući zdravim namirnicama, koje doprinose vitalnosti njenog organizma, što se vidi i na njenom licu. Takođe, lepa Makedonka počela je da trenira, a nega kože i estetski tretmani postali su sastavni deo njene rutine.

Ulepšava se Tijana više nego ikada, tu su kremice, masaže, kokteli, a nedavno se pohvalila i da je nokte, koje inače nikada ne pušta i slabo kada boji, nadogradila i ofarbala u ljubičasto.

“Ravno pet sati dok smo ih uradile, ali vredelo je svaki sat. Bravo”, napisala je Tijana Dapčević u opisu fotografije sa novim noktima.

Izvor: svet-scandal.rs