Isplivao fotoalbum iz detinjstva: Pogledajte kako je Anđela Đuričić izgledala kao devojčica

|

Mladu Crnogorku Anđelu Đuričić šira javnost je upoznala u Zadruzi 5, gde se predstavila u najboljem svetlu. Prirodna, objektivna, bez dlake na jeziku, mnogima je bila omiljena među ukućanima Zadruge. Međutim, nova sezona donela je potpuni preokret.

Zbog stupanja u emotivnu vezu sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, Anđela se odjednom našla na stubu srama i meti oštrih kritika.

Crnogorka je važila za jednu od lepših zadrugarki koja je kročila na velelepno imanje, a po raznim anketama i najprirodniju, u odnosu na ostale koje se često podvrgnu estetskim korekcijama ili čak i operacijama. Sada je isplivao Anđelin fotoalbum iz detinjstva, gde je zadrugarka bez trunke šminke kao pravi devojčurak.

Đuričićeva je odrasla pored mora, pa je još tada kao mala da se slika na plažama u svom rodnom mestu, tako da slike koje trenutno vidimo na Instagramu jesu njena svakodnevnica. Na fotografijama se jasno vidi kako je Anđela izgledala bez uvećanih usana, ali i koliko se često smejala u vreme kada nije važila za “ledenu kraljicu”.

Period koji je provela u Đenovićima, za nju je kako kaže prelep, a nakon ove promene možemo da zaključimo koliko ju je život u Beogradu promenio ali i prolepšao.

Izvor: kurir.rs