Predsednik Vučić progovorio o namerama Zorane Mihajlović: “Napušta SNS i pravi svoju stranku, zato što više nije ministar”

|

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da bivša ministarka i funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović planira da osnuje svoju stranku.

On je gostujući na TV Pink izjavio da neće reći ništa loše o SPS ili o svojim saradnicima, koji su napustili SNS zato što nisu dobili nikakvu funkciju.

– Nikada nismo hteli da neko drugi bude kriv. Ne morate da delite teret, ali budite fer tih dana i nemojte da se pravite da niste živi. Uvek sam preuzimao odgovornost za sve državne funkcionere i štitio sam one koji su zasluživali i koji to nisu zasluživali – izjavio je predsednik.

On je rekao da nekadašnja ministarka Zorana Mihajlović “neće čuti nijednu ružnu reč” ni od koga iz SNS.

– Neću ništa loše da kažem o onima koji su nas napustili zato što nisu dobili funkciju, kao što je Zorana Mihajlović, koja će da pravi svoju stranku i čuda ili šta već sve ne napuštajući SNS. Od nas se neće čuti nijedna loša reč, ali svi već znaju da je to zato što nije ministar – rekao je Vučić.

Izvor: kurir.rs