Deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića napokon u javnosti: Pogledajte njihovu jedinu zajedničku fotografiju (FOTO)

|

Kreatorka i uspešna poslovna žena, Marijana Mateus, poslednjih godina živi u Londonu, ali nas putem društvenih mreža često obaveštava o svojim aktivnostima.

Ona izaziva veliku pažnju, i danas se po medijima prepliću njena dva braka sa moćnim muškarcima, Miodragom Kostićem i Lotarom Mateusom. Njenog prvog muža nazivaju kraljem šećera, sa njim je u brak stupila sa samo 19 godina, a veoma brzo se desila i prva trudnoća. Često je govorila kako je srećna što se u dvadesetim već ostvarila kao majka, ali i nakon toliko godina porodica, tačnije deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića su van očiju javnosti, te je javnsti interesantno sve u vezi njih.

– Ne pričam nikada o svojoj deci. Oni ne žele da se eksponiraju i ja poštujem njihovu odluku – izjavila je jednom prilikom.

Pošto svoje živote vode daleko od medija, veoma malo informacija se o njima zna, pa su slike koje su dospele u javnost, a na kojima ih možemo videti na okupu, poslastica za sve.

Na slikama nema tate Koleta, uspomena na kojoj su kao veoma mladi Dajana, Andrej i Anđela, poziraju u društvu poznate majke, svedoči srećnoj porodici, a osmeh na Marijaninom licu tkriva da je njena lista prioreta oduvek bila jasna – deca, pa sve drugo.

Deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića su danas svoji ljudi, uspešni i ostvareni. Njihova starija ćerka Dajana završila je školu “Le Rosej” u Švajcarskoj koju su pohađali članovi kraljevskih porodica i uglednih ličnosti. U školi je upoznala dečka Damira Ahmetova, sa kojim živi u Londonu, gde su oboje nastavili studije. Ona je završila menadžment, a on finansije. Od 2016 godine su u skladnom braku, a Damir je inače naslednik jednog od najmoćnijih Ukrajinaca, oligarha Rinata Ahmetova.

Sin Aleksandar je poslovni čovek, i to veoma uspešan, te mu je otac dao puno poverenje u vođenju kompanija, dok se o njihovoj najmlađoj Anđeli najmanje zna. Ona se rpdola 1997. godine na Floridi, a sada živi na relaciji Srbija, London i Amerika, gde je završila akademiju dramskih umetnosti.

Marijana je jednom rekla da je modni brend osnovala zbog ćerki, čak je i naziv „Andaj“ izveden od njihovih imena, jer deca su njeno najveće bogatstvo.

– Porodica mi je uvek bila na prvom mestu, isto tako je i danas. U prvom planu su oni i sve što se dešava kod njih. Velika je sreća gledati ih kako odrastaju i postaju zaista neverovatni ljudi. Marijana je otkrila koliko su Dajana, Aleksandar i Anđela međusobno slični:

– Razlikuju se izuzetno, karakteri su im totalno različiti. Veoma su dobra i vaspitana deca, time se najviše ponosim. Podržavaju me u svemu što radim, kažu mi šta misle, direktni su i veoma korektni, i srećna sam što su takvi.

Izvor: story.rs