12 godina su se borili za potomstvo, a onda je stigla nagrada: Ovo je Sofija, ćerka Vuka i Nataše Jeremić – Svi kažu da je ista mama (FOTO)

|

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić sa suprugom Natašom u braku je već više od petnaest godina. Venčali su se 29. aprila 2006. godine, a dvanaest godina nakon toga, na isti datum rođena je njihova naslednica Sofija, koja im je unela neopisivu radost u živote. Borba za potomstvo trajala je čitavih dvanaest godina, što je potvrdila i Nataša:

“Bogami, jedno 12 godina ako računamo i moje spontane pobačaje i početak vantelesne i onda milion vantelesnih, ja sam faktički 34 puta bila u operacionoj sali. To je bila baš duga, duga borba, ali možda su četiri godine pred završetak borbe bile ključne. To je nekad bilo svakodnevno odlaženje kod lekara, ne baš svakodnevno bukvalno, ali svake nedelje sam dva, tri dana provodila na svojoj klinici. Oni su meni bili kao druga kuća, zaista”, ispričala je u jednoj emisiji Nataša Jeremić koja je često tokom te borbe bila razdvojena od supruga zbog njegovih poslovnih obaveza.

Nekada jedno od najlepših lica sa RTS-a, Nataša je trudnoću održavala u Americi gde su, pored tima stručnih lekara o njoj brinule Vukova sestra Senka, koja tamo živi sa suprugom i sinovima kao i Vukova mama Sena. Porodila se u Njujorku u jednoj privatnoj klinici.

“Toliko je ta pobeda na kraju bila velika. Kada se rodila Sofija, ona je bila kruna svih naših napora, borbe, ljubavi, zajedništva, retko se prisećamo tih trenutaka jer sve je to prekrila Sofija kada je došla na ovaj svet”, istakao je jednom prilikom Vuk Jeremić.

Da su jako posvećeni roditelji, koji svaki momenat koriste da provedu sa ćerkom i ulepšaju joj odrastanje svedoče i najnovije zajedničke fotografije na kojima se vidi da ova već velika devojčica pokazuje interesovanje za razne aktivnosti. Pored toga što uči jezike, Sofija je i veoma radoznala, te želela da se oproba i u skijanju, a poznati tata to joj je i omogućio i ujedno bio njen najbolji učitelj.

Ćerka Vuka Jeremića i nekadašnje novinarke koja sada drži radionice za ispomoć ženama koje prolaze kroz iste probleme koje je ona imala dok je pokušavala da zatrudni, živahna je devojčica veoma veselog duha, a svojim roditeljima koji i te kako uživaju u najzahtevnijoj ulozi, centar je sveta i najveća nagrada.

Izvor: story.rs