Bivši verenik Jelene Rozge izneo utiske iz Beograda: “Srpkinje su vatrenije od Hrvatica” – Jedno naše jelo obožava

|

Stjepan Hauser, bivši verenik pevačice Jelene Rozge, govorio je o svojoj svetskoj turneji “Buntovnik sa violončelom” i otkrio kakve utiske nosi iz Beograda. Nedavno je u Budimpešti održao koncert, koji je kako kaže uvod za predstojeću svetsku turneju.

“Ovo je više probni koncert godinu dana uoči turneje, da vidimo kako koncert štima i kakva je reakcija ljudi. Oduvek sam bio buntovan, nikad nisam slušao ni profesore… Uvek sam snimao na svoj način”, rekao je Stjepan.

Muzičar se tom prilikom prisetio svog prvog susreta sa violončelom:

“To je bio čaroban trenutak. Zaljubio sam se u čelo i njegov zvuk još kao klinac. Na radiju sam čuo čelo, ali nisam bio dovoljno velik da počnem da sviram. Godinama sam nestrpljivo čekao da stvarno krenem i čak sam pokušao da ga napravim od kartona. Kao da sam upoznao svoju ženu, jesam na neki način. Ljubav mog života, čelo”, rekao je Stjepan za Prva TV.

U oktobru 2023. godine, Stjepan će posetiti i Beograd, a kako je priznao, srpsku prestonicu obožava.

“Obožavam Beograd, ćevape, Srpkinje. Beograd je uvek super provod. Vatrene su Srpkinje i dosta su drugačije od Hrvatica, tako su blizu a tako drugačije. Vatrenije su, Hrvatice su više opatice”, kroz osmeh je ispričao Stjepan Hauser.

Izvor: blic.rs