Bivša verenica Anđelkinog dečka blokirala glumicu: Njih dve su bile bliske, družile su se, zvale se kumama…

|

Bivša verenica Marka Ž, s kojom je bio 11 godina u vezi, ne želi više da čuje za Anđelku, koja sad s njim čeka dete. Njih dve su bile bliske, družile su se, zvale se kumama, te ona ovu situaciju smatra izdajom.

Zbog toga je blokirala glumicu na Instagramu, kao i njen broj telefona. Nju posebno boli što je za vezu, a onda i za trudnoću saznala od njihovih zajedničkih prijatelja. Krivo joj je što se nijedno od njih dvoje nije udostojilo da je pozove i to saopšti.

Anđelkin bivši muž Dario Prpić trebao je da bude kum na venčanju najboljeg druga Marka Ž. i njegove sada već bivše verenice, ali do te svadbe nije došlo, pa se ni kumstvo nije ostvarilo. To ipak nije uticalo da se njihovi odnosi poremete.

Dok su Anđelka i Dario bili u braku, kao i Marko Ž. u vezi s verenicom, često su putovali zajedno. Anđelka je njihove fotografije objavljivana na Instagramu, a one se i dalje tamo nalaze. I pored svega što se desilo, Prpićka nijednu fotku nije uklonila. Čak ni slike bivšeg muža, s čijim nekadašnjim najboljim prijateljem i nesuđenim kumom čeka dete.

Izvor: kurir.rs