Poznati voditelj postaje otac: Potvrdio radosne vesti, ali jedan podatak vešto krije od javnosti

|

Voditelj jutarnjeg programa Televizije Prva i njegova dugogodišnja partnerka sledeće godine postaće roditelji.

Prema ekskluzivnim saznanjima magazina Story, Miloš Radenković postaće tata naredne godine, a ono što je sve zaintrigiralo jeste ko je buduća mama, koju dugo i vešto krije od znatiželjnih očiju javnosti.

Miloš Radenković je nekoliko puta za medije naglasio da ne meša privatni i poslovni život, pa tako ni sada nije želeo da javno komentariše ovu vest. Istakao je samo da je zaljubljen do ušiju, kao i da će ova lepa vest sigurno uzdići njihovu ljubav na viši nivo.

Svojevremeno je, u intervjuu koji je dao pošto je sa RTS-a prešao na Prvu televiziju, otkrio da ne koristi društvene mreže i da nema popularne aplikacije na telefonu, te je medijima teže da mu “uđu u trag”. Takođe, otkrio je kako mu izgleda jutro pre nego što stane pred kamere.

“Vreme koje prođe od buđenja do prvog obraćanja gledaocima izgleda kao da sam u polusnu. Prvo, između četiri i pola pet mobilni telefon pretrpi više udaraca prilikom oglašavanja alarma. (smeh) Kada se nekako probudim, malo se odmorim zbog šoka izazvanog ranim ustajanjem, a zatim se istuširam da bih se potpuno razbudio. Posle toga ide lakši deo, odlazak na posao, spremanje u garderobi, poslednje pripreme za emisiju i… “Dobro jutro, Srbijo!”, ispričao je Miloš Radenković tom prilikom.

Izvor: hellomagazin.rs