Majka Ane Korać objavila ćerkinu sliku pored novogodišnje jelke: Pogledajte u čijem je društvu pozirala

|

Bivša zadrugarka Ana Korać udala se u tajnosti, a vrlo brzo nakon te vesti objavila je da je u drugom stanju. Čim je saznala da čeka bebu povukla se iz medija i obrisala svoj profil na Instagramu kako bi u miru uživala u trudničkim danima, i da bi ispoštovala želju svog partnera koji se vešto krije od znatiželjnih očiju javnosti.

I dok se mnogi pitaju kako Ana Korać izgleda u trudnoći, njena mama je objavila ćerkinu sliku pored novogodišnje jelke. Nasmejana starleta je pozirala sa svojim ljubimcem. Iz fotografije se vidi da uživa u blagoslovenom stanju, ali partnera još uvek ne pokazuje.

Podsetimo, nakon što je saznala da je u drugom stanju, Ana je isključila Instagram i potpuno se povukla sa javne scene, a o prinovi je napisala:

“Ne znam šta bih pre napisala i odakle počela. Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god devojčica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svetu. I nešto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka. Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom”, napisala je Koraćeva tom prilikom.

Izvor: kurir.rs