Goca Božinovska okrenula leđa sinu: Evo čime se bavi Mirko otkad ga majka više ne izdržava (FOTO)

|

POznata folk pevačica Goca Božinovska nema više brigu oko izdržavanja Mirka Šijana jer on sad radi kod tašte Danijele i tasta Bogdana Rodića. Ona više neće izdržavati sina i njegovu novu porodicu, kako je godinama i činila. Naslednik Božinovske zaposlio se u porodičnoj firmi njegove žene Bojane Šijan i najčešće razvozi živinu, te sada funkcioniše na relaciji Titel-Surčin.

– Mirko nije imao stalan posao do sada, te su uvek to bile neke kombinacije, a i njegova mama je uvek bila uz njega. Otkad je započeo vezu sa Bojanom, njegov se život promenio, a još dodatno i kad su dobili sina i venčali se. Pošto je njegova supruga iz jako vredne porodice i otkako zna za sebe, uvek je sa sestrama Bogdanom i Natašom radila, i na pijaci a i u kući. Ne znam kakve su uslove ugovorili, ali Mirko je za sada prezadovoljan i završava sve što treba oko farme. Oni su jedna skladna porodica, a zet je Rodićima i te kako dobrodošao u firmi – kaže sagovornik koji je blizak Rodićima.

S druge strane, Goca je oduvek želela da se njen sin zaposli kako bi imao redovna primanja. Ona već neko vreme svojevoljno ne radi kao ranije jer je želela da se posveti porodici. – Pomagala je mnogo sinu finansijski, ali kako i sama ne radi, više nije tako. Ona se posvetila porodici i čuvanju unuka Zorana. Pošto je Mirko sada glava kuće, ozbiljno je shvatio da mora da radi. Pošto se sa taštom i tastom slaže odlično i vredno doprinosi porodičnom biznisu, ipak, to će jednog dana da preuzmu i njegova deca, ništa mu ne pada ništa teško. On razvozi meso kombijem do pijaca na kojima Rodići imaju tezge i učestvuje u svim neophodnim poslovima. Bojana je trudna i čuva dete, pa ne radi više kao pre, pa je Mirko preuzeo deo njenih obaveza – rekao je naš izvor.

Redakcija Kurira je pozvala Šijana i pitala ga otkada radi u firmi kod Bojaninih roditelja, a evo šta je on na to rekao:

– Ja sam uvek za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću uvek pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja. Do sada se nisam ni razumeo u piletinu, tek kad sam počeo da se zabavljam s Bojanom, krenuo sam i da je jedem i sad mogu tačno da provalim kada je domaća prava piletina, a kada je kupovna. Onima koji javljaju takve priče mogu da poručim da ne brinu jer, hvala bogu, imamo svega. Bojanini roditelji su jako vredna porodica, da je to neverovatno. Ja do sada takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, pa šta god treba, naravno da sam tu. – rekao je Mirko.

Izvor: kurir.rs