Pojavio se snimak nastao pre nestanka srpskih jutjuberki: Čovek u crnom stajao ispred kuće – Ređaju se razne teorije, otac očajan

|

Zoran Đorđević, otac nestalih jutjuberki Anđele i Nađe na Jutjubu je u ponedeljak uveče objavio da su nestale njegove ćerke, kao i supruga Tina i rođaka Marija u Francuskoj. Slučaj još uvek nije prijavio policiji jer po francuskom zakonu nestanak se može prijaviti tek nakon 48 sati od događaja.

Sada se na društvenim mrežama pojavio najpre video na kojem se Anđela svojim pratiocima požalila da je ispred svoje kuće videla nepoznatog muškarca koji je posmatrao baš njihovu kuću u Parizu, a zatim i teorije o njihovom nestanku.

Kako je Anđela tada objasnila, videla je nepoznatog muškarca koji ju je posmatrao, što ju je mnogo uplašilo.

“Sedim ovde u kuhinji i neki dečko, čovek, ne znam šta je jer je bio sav u crnom, u janki i kapuljači. Došao je do ćoška i gledao u dvorište, kuću. Slikala sam ga, ali tek kada se odaljio. Sreća pa sam ja zaključana”, požalila se Anđela pratiocima.

Međutim, Anđela koja je nestala zajedno sa sestom Nađom, majkom Tinom i rođakom Marijom, je izbrisala pomenuti snimak, a pratioci sumnjaju i nagađaju da je ovaj čovek u crnom odgovoran za Anđelin nestanak.

Zoran Đorđević, otac nestalih jutjuberki za Kurir je izjavio da još nema informacija o svojim najbližima.

“I dalje nemam nikakve informacije o tome šta mi je sa decom, ženom i rođakom. Nisam spavao celu noć od brige. Ovo nije nikakva šala, sve što znam rekao sam u videu. Čekam da prođe 48 sata kako bi nestanak prijavio francuskoj policiji. Nadam se da će se sve završiti u najboljem redu”, zaključio je Đorđević.

Izvor: kurir.rs