Bili su savršen par u životu i muzici – ali više nije moglo dalje: Razvod Zorice Brunclik bio je očigledan

|

Naša popularna pevačica narodne muzike koja pored uspešne karijere ima i veliku porodicu, može da se pohvali da su njeno četvoro dece najveće bogatstvo koje je stekla. Zorica Brunclik je sada u dugogodišnjoj ljubavi sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ali ono što nije baš poznato u javnosti jeste da je pre njega bila u braku sa još jednim muzičarem. Naime, bivši muž Zorice Brunclik takođe je harmonikaš, koji je kolega njenom sadašnjem suprugu, a radi se o Ljubi Kešelju.

Ona je 70-ih godina bila u bračnoj zajednici sa Ljubom i sa njim je dobila ćerku Miljanu. Kako se ranije pisalo, nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima, te je Zorica Kešelja navodno prozivala da je nemaran otac, i da je zapostavio njihovu ćerku. Ni on njoj nije ostajao dužan, u intervjuima.

– Ne bih želeo da komentarišem ništa, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga nije više dolazila, mniti mi se javljala, iako sam je zvao bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Na mnogo načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo glasine kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! – izjavio je pre nekoliko godina poznati harmonikaš koji se nije zaustavio tada već je slavnu pevačicu nazivao raznoraznim imenima.

Kešelj je javnosti poznat po tome što je učestvovao u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” gde se pojavljivao u ulozi tajanstvenog člana žirija. Ovi bivši supružnici imaju veoma malo zajedničkih slika, a jedna od retkih pokazuje njihov odnos kao i potpuno drugačiji Zoričin izgled.

Pevačica je prepoznatljiva po svojoj pink boji kose koja je godinama njen zaštitni znak, ali je Zorica tada bila atraktivna crnka, pa na njen izgled muška populacija nije ostala imuna.

Izvor: story.rs