Sve je urađeno u modernom stilu, ima i bazen nasred dvorišta: Adil sagradio vilu od 200.000 evra (FOTO)

|

Adil Maksutović poznati pevač, sagradio je kuću od 200.000 evra kod Smedereva. Pevač će se sa porodicom uskoro preseliti iz Koteža u Podunavski okrug.

Ovaj poznati muzički umetnik kupio je plac pre par godina, sa suprugom Anom Ramadanovski, ćerkom pokojnog folkera Džeja Ramadanovski, na kojem je nedavno izgrađena vila.

Kako naš izvor kaže, radovi teku odlično, pri samom kraju su, te će se Adilova porodica uskoro preseliti. Oni bi voleli da novogodišnje i božićne praznike dočekaju u novoj kući. Adil je već dugo tražio idealno mesto za kuću sa dvorištem i bazenom, priča naš sagovornik koji je blizak pevaču. Jedan prijatelj predložio mu je lokaciju u okolini Smedereva i Adilu se to veoma dopalo. Sve je urađeno u modernom stilu i deca će imati svoje sobe, a Adil i Ana njihovu bračnu. Kako je izvor rekao, oni su želeli mir i da budu daleko od gradske gužve, a pevač svakako putuje po celoj Srbiji i Evropi, zbog posla kojim se bavi.

I njegova supruga Ana je zaista oduševljena projektom, jer je rađen kako je ona zamišljala. Ovaj bračni par uživa u ljubavi , nakod burnog perioda koji je iza njih. Sve je podređeno njihovoj deci, jer su im oni centar sveta. U ovom novom domu imaće i veliko dvorište, koje će biti sređeno baš kako su njihovi sinovi tražili.

Izvor: kurir.rs