Mateja Kežman potpuno se povukao iz javnosti: Živi na planini sa porodicom – Tara mu je treća supruga, sada je otac petoro dece

|

Da supruga Mateje Kežmana nije aktivna na “Instagramu” mnogi godinama ne bi znali kako izgleda nekadašnji fudbaler koji se posle profesionalne karijere rado povukao iz javnosti. Najnovija fotografija otkriva mnogo a Kežman i njegova žena Tara Šumonja čine se srećnijim nego ikad. Imidž nekadašnjeg fudbalera međutim, ne može proći neprimetno jer je u velikoj meri promenio imidž u odnosu na dane aktivnog bavljenja sportom.

Tara i Mateja imaju zajedničkog sina Luku, koji je bivšem sportisti čak peto dete, dok mu je Tara treća supruga. Čini se da mu je bila i “treća sreća” jer se kraj Šumonje zbilja pronašao u bračnim vodama i počeo da živi drugačijim životom. Porodica se preselila na planinu, pa Kežman već duže vreme živi na Kopaoniku gde mu prija mir. Jedini period kada porodica nije na planini navodno je leto, kada tradicionalno odlaze na Adu Bojanu gde takođe imaju kuću.

Tara je četiri godine je u braku sa sportistom, ali su zajedno i mnogo duže od toga, jer su se venčali nakon petogodišnje veze. Nije ni Tari ovo prvi brak. Supruga Mateje Kežmana već se udavala i to kad je imala samo devetnaest godina, a tada joj je muž bio Milutin, sin advokata Ace Perišića. Ta ljubav je ipak bila klinačka dok je pored Kežmana ova naslednica uspešnog lanca poslastičarnica pronašla sve što joj je potrebno.

Izvor: story.rs